Filmografie

2. června 2007 v 9:05 | Terinka majitelka blogu |  Filmografie
Filmografie...


2009
Andělé a Démoni (Angels & Demons) ...Robert Langdon
2007Soukromá válka pana Wilsona (Charlie Wilson's War) ...Rep. Charlie Wilson
2007Simpsonovi ve filmu (Simpsons Movie, The) ...sám sebe
2006Auta (Cars) ...Woody Car
2006Šifra mistra Leonarda (Da Vinci Code, The) ...Dr. Robert Langdon
2004Terminál (Terminal, The) ...Viktor Navorski
2004Lupiči paní domácí (The Ladykillers) ...Professor G.H. Dorr
2004Elvis Has Left the Building ...Mailbox Elvis
2004Polární expres (The Polar Express) ...Hero Boy / Father / Conductor / Hobo / Scrooge / Santa Claus
2002Chyť mě, když to dokážeš (Catch Me If You Can) ...Carl Hanratty
2002Cesta do pekel (Road to Perdition) ...Michael Sullivan
2001Bratrstvo Neohrožených (TV) (Band of Brothers) ...British důstojník
2000Trosečník (Cast Away) ...Chuck Noland
1999Toy Story 2: Příběh hraček (Toy Story 2) ...Woody
1999Zelená míle (The Green Mile) ...Paul Edgecomb
1998Láska přes internet (You've Got Mail) ...Joe Fox
1998Zachraňte vojína Ryana (Saving Private Ryan) ...kapitán John H. Miller
1996To je náš hit! (That Thing You Do!) ...pan White
1995Toy Story: Příběh hraček (Toy Story) ...Woody
1995Apollo 13 (Apollo 13) ...Jim Lovell
1994Forrest Gump (Forrest Gump) ...Forrest Gump
1993Philadelphia (Philadelphia) ...Andrew Beckett
1993Samotář v Seattlu (Sleeplees in Seattle) ...Sam Baldwin
1992Velké vítězství (A leaguane of Their Own) ...Jimmy Dugan
1990Ohňostroj marnosti (Bonfire of the Vanities, The) ...Sherman McCoy
1990Joe kontra sopka (Joe Versus the Volcano) ...Joe Banks
1989Lidé z předměstí ('burbs, The) ...Ray Peterson
1988Punchline ...Steven Gold
1988Velký (Big) ...Josh
1986Vůbec nic společného (Nothing in Common) ...David Basner
1986Pokaždé se loučíme (Every Time We Say Goodbye) ...David Bradley
1986Dům za všechny peníze (Money Pit, The) ...Walter Fielding, Jr.
1985Blázni a dobrovolníci (Volunteers) ...Lawrence Whatley Bourne III
1985Muž s červenou botou (Man with One Red Shoe, The) ...Richard Harlan Drew
1984Pánská jízda (Bachelor Party) ...Rick Gassko
1984Žbluňk (Splash) ...Allen Bauer
1982Mazes and Monsters ...Robbie Wheeling
1980He Knows You're Alone ...Elliot
Režie
2001Bratrstvo Neohrožených (TV) (Band of Brothers)
1996To je náš hit! (That Thing You Do!)
Autorství
2001Bratrstvo Neohrožených (TV) (Band of Brothers)
1996To je náš hit! (That Thing You Do!)
Produkce
2007Soukromá válka pana Wilsona (Charlie Wilson's War)
2007Božský Evan (Evan Almighty)
2006Zahřívací kolo (Starter for 10)
2006Mravenčí polepšovna (The Ant Bully)
2004Polární expres (The Polar Express)
2004Connie a Carla (Connie and Carla)
2002Moje tlustá řecká svatba (My Big Fat Greek Wedding)
2001Bratrstvo Neohrožených (TV) (Band of Brothers)
2000Trosečník (Cast Away)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Davídek (kerej asi) Davídek (kerej asi) | 11. července 2010 v 9:53 | Reagovat

Já jsem Forrest, Forrest Gump...
No nedalo mi to, a dnešní odpoledne sem z části strávil koukáním na filmy s Hanksem... Forresta mám nejradši...

2 ♥Tess♥ ♥Tess♥ | Web | 11. července 2010 v 13:09 | Reagovat

jj Forrest je nejlepší... a Davídek?? kterej asi? xD jak to mám poznat... xD Davídků znám několik xD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.